Skip to content
Menu
Menu

Premi Biterna, amb una dotació econòmica de 400 € i guardó del Festival, al millor curmetratge inspirat en personatges o indrets mitològics de les valls pirinenques que inclogui trets dialectals i/o identitaris autòctons.

Premi Biterna, amb una dotació econòmica de 400 € i guardó del Festival, al millor curmetratge inspirat en personatges o indrets mitològics de les valls pirinenques que inclogui trets dialectals i/o identitaris autòctons. Premi Biterna, amb una dotació econòmica de 400 € i guardó del Festival, al millor curmetratge inspirat en personatges o indrets mitològics de les valls pirinenques que inclogui trets dialectals i/o identitaris autòctons.

Premi Biterna, amb una dotació econòmica de 400 € i guardó del Festival, al millor curmetratge inspirat en personatges o indrets mitològics de les valls pirinenques que inclogui trets dialectals i/o identitaris autòctons.Premi Biterna, amb una dotació econòmica de 400 € i guardó del Festival, al millor curmetratge inspirat en personatges o indrets mitològics de les valls pirinenques que inclogui trets dialectals i/o identitaris autòctons. Premi Biterna, amb una dotació econòmica de 400 € i guardó del Festival, al millor curmetratge inspirat en personatges o indrets mitològics de les valls pirinenques que inclogui trets dialectals i/o identitaris autòctons.